Error parsing XSLT file: \xslt\seoTitle.xslt Error parsing XSLT file: \xslt\seoDescription.xslt Error parsing XSLT file: \xslt\seoKeywords.xslt Error parsing XSLT file: \xslt\rssFeedAnnounce.xslt

Ny vandværksbestyrer

Ny Vandværksbestyrer

I årets løb har Skamlebæk Vandværk udbygget samarbejdet med Ordruplund Vandværk. Vi har bl.a. med deres hjælp og via deres ledningsnet fået løst et kritisk problem mht. for lavt vandtryk i området Rugtoften og Hvedetoften.

I dag er det således, at vi benytter os af det samme overvågningssystem, benytter samme administrationsdatabase til medlemmerne og som det sidste skud på stammen har værkerne sammen ansat en ny fælles vandværksbestyrer, nemlig Kim Sorgenfri.

Kim skal for begge værker udføre en række af de opgaver, som den tidligere vandværksbestyrer også udførte, men derudover skal han vedligeholde og udbygge den fælles database.

Kim starter 1. januar 2014 og vi glæder os meget til samarbejdet.

Lars Bloch vil for at få en fornuftig overdragelse af nyttig viden i 2 måneder (januar og februar) være tilknyttet værket og på lige fod med Kim deltage i driften af vandværket. Efter disse 2 måneder vil Lars fortsat være tilknyttet værket i forbindelse med gravearbejde.

Efter 1. januar 2014 skal kontakt til værket mht. generelle driftsproblemer ske til Kim Sorgenfri på tlf. 40490330 eller på mail Kim@Sorgenfri.Eu

Bestyrelsen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

Error parsing XSLT file: \xslt\links.xslt Error parsing XSLT file: \xslt\subpages.xslt
Skamlebæk Vandværk
Kildevangsvej 10
4540 Fårevejle