Error parsing XSLT file: \xslt\seoTitle.xslt Error parsing XSLT file: \xslt\seoDescription.xslt Error parsing XSLT file: \xslt\seoKeywords.xslt Error parsing XSLT file: \xslt\rssFeedAnnounce.xslt

Vandværkets adressedatabase

Bestyrelsen opdagede i forbindelse med udsendelse af det første nyhedsbrev, at der er en del fejl og manglende opdateringer i den adressedatabase, vandværket har. Trods en vis ihærdighed sidst viser det sig, at det stadig halter noget.

Derfor, tjek brevet fra vandværket!

Er der forkerte oplysninger eller slagfejl i adressen - har du skiftet navn, mand eller kone - uanset hvad, så send os en mail, så vi kan få det rettet.

I de tilmeldinger, vi har modtaget fra jer, der vil have materiale via e-mail, viser der sig desværre også at være en del slagfejl. Vi retter, hvor det er åbenlyst, men fejl i e-mailadresserne kan vi jo af gode grunde ikke gøre noget ved. Men det kan betyde, at du får materialet sendt via post, selvom du har tilmeldt dig e-mail. Er det tilfældet, så send os en mail med din e-mailadresse i, i stedet for blot at tilmelde dig igen. Vi kan ikke vide, hvilken e-mailadresse, der er den rigtige.

Ønsker du fremover materiale via e-mail, og har du endnu ikke tilmeldt dig, så gør det. På den måde er du med til at spare porto for vandværket.

Error parsing XSLT file: \xslt\links.xslt Error parsing XSLT file: \xslt\subpages.xslt
Skamlebæk Vandværk
Kildevangsvej 10
4540 Fårevejle